Opening soon: Collective 55!

Opening soon: Collective 55!

12/05/2021

Super trots kan ik jullie vertellen dat ik mijn eigen studio ga openen!

Het afgelopen jaar is voor een hoop mensen ontzettend zwaar geweest. Corona hakte er enorm in. Voor mij persoonlijk en in mijn vak als personal trainer ben ik naast ups ook heel veel downs tegengekomen. Maar soms levert zo’n periode in je leven ook wat op. Er kwam rust en ruimte om tot mezelf te komen, op zoek te gaan naar mijn passies en plannen te maken voor de toekomst.

Ik heb mensen om mij heen gevonden uit hetzelfde werkveld met dezelfde passie, visie en liefde voor het vak die graag een samenwerking met mij aangingen.

Ik kan jullie nu vol enthousiasme vertellen dat ik vanaf 1 juni 2021 een studio ga openen samen met twee andere leuke trainers onder de naam Collective 55. Een fantastische nieuwe uitdaging in mijn carrière waar ik heel trots op ben!

Onze studio bevindt zich in de Weimarstraat in het gezellige Regentessekwartier. De studio bestaat uit een grote functionele trainingsruimte waar we alles, en op maat, uit een training kunnen halen. Daarnaast beschikt de studio over een massageruimte voor massages en yoga. Als kers op de taart hebben we een heerlijke tuin waar met mooi weer ook getraind kan worden.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor personal training, neem dan contact met mij en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ik kijk er enorm naar uit om te starten en hoop jullie snel in mijn nieuwe studio te zien!

Collective 55
Weimarstraat 55
2562 GR Den Haag

Liked it? Deel het dan!

Remy Tonino - The Movement Coach

Ik ben The Movement Coach

Aangenaam, Remy Tonino, geboren en getogen in Berkel en Rodenrijs en sinds mijn 25ste mag ik mijzelf een Hagenees noemen.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als fitness-instructeur en diverse opleidingen te hebben afgerond merkte ik dat ik toe was aan meer diepgang. Ik had het gevoel niet het maximale uit mijn expertise te kunnen halen door instructeur te blijven. De tijd was aangebroken voor de volgende stap: The Movement Coach.

Volg me ook op Instagram

Kom in beweging

Contact opnemen

Neem contact op via het onderstaande formulier. Ik probeer binnen 48 uur te reageren.

Aanmelden
Geïnteresseerd in