Chase excellence, not women

Aangenaam, Remy Tonino, geboren en getogen in Berkel en Rodenrijs en sinds mijn 25ste mag ik mijzelf een Hagenees noemen.
Vanaf dat ik een klein jochie was vond ik buiten spelen stukken leuker dan binnen zitten en met lego spelen. Een typisch buitenkind dus.

Na de middelbare school en het afronden van mijn Havo, wist ik niet zo goed welke kant ik op wilde met mijn studie. Na een aanvankelijke zoektocht kreeg ik de kans om als fit- ness-instructeur te beginnen bij een kleine familie-sportschool in Wassenaar.
De eigenaar zag mij al een jaar of 2 fanatiek trainen en dacht dat een baan als fitness-instructeur goed bij mij zou passen.

Hiervoor had ik echter mijn fitness-A diploma nodig en wonder boven wonder vond ik deze korte studie wel interessant. Eindelijk had ik mijn richting gekozen en deed ik iets waar ik wel achter stond.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als fitness-instructeur en diverse opleidingen te hebben afgerond merkte ik dat ik toe was aan meer diepgang. Ik had het gevoel niet het maximale uit mijn expertise te kunnen halen door instructeur te blijven.
De tijd was aangebroken voor de volgende stap: Beginnen als freelance personal trainer.

Ik ben momenteel 4 jaar werkzaam als personal trainer. Naast personal training heb ik ook groepslessen ( gladiator workout, small group training, senior fitness) en meerdere workshops op een balletschool gegeven. Daarnaast ben ik een samenwerking aangegaan met een manueel therapeut als ondersteunend bewegingstherapeut. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik een ervaren allround trainer ben die jou graag zou willen helpen bij het behalen van je doelen.

Kom in beweging

Contact opnemen

Neem contact op via het onderstaande formulier. Ik probeer binnen 48 uur te reageren.

Aanmelden
Geïnteresseerd in